2221082440 6987700882 Βουδούρη 13, Χαλκίδα info@actuslaw.gr

 

Δικηγορικο γραφείο
Λιαγκάκης Λοΐζος
Χαλκίδα, Εύβοια

Είμαστε ένα σύγχρονο δικηγορικό γραφείο στην Χαλκίδα αποτελούμενο από νέους επιστήμονες με αίσθημα ευθύνης, συνέπεια και όρεξη
για την επίλυση ακόμα και των πιο περίπλοκων νομικών υποθέσεων.

Με καινοτόμο πνεύμα το δικηγορικό μας γραφείο μπορεί να εγγυηθεί την αντιμετώπιση με αποτελεσματικότητα των νομικών σας υποθέσεων.

Πιστεύουμε στη μαχητική υποστήριξη των συμφερόντων των εντολέων μας, με αρχές μας την ειλικρίνεια, τη συνεχή επιμόρφωση και την εξειδίκευση.
Το πάθος μας για νίκη είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει.

Με σεβασμό στις ανάγκες σας πιστεύουμε ότι μπορούμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και να τιμήσουμε την επιλογή σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Αστικό Δίκαιο

Αστικό Δίκαιο

Ο κλάδος του Αστικού δικαίου ρυθμίζει τις έννομες σχέσεις που δημιουργούνται στα πλαίσια ιδιωτικών συναλλαγών φυσικών και νομικών προσώπων...

Ποινικό Δίκαιο

Ποινικό Δίκαιο

Το γραφείο παρέχει την καλύτερη δυνατή υπεράσπιση σας ή την προάσπιση των δικαιωμάτων σας που έχουν θιγεί.

Ναυτικό Δίκαιο

Ναυτικό Δίκαιο

Αναλαμβάνουμε την εκπροσώπηση πελατών σε κάθε είδους δικαστική διαμάχη σχετική με το ναυτικό δίκαιο, όπως τη συντηρητική κατάσχεση πλοίων, τη σύσταση ναυτικής υποθήκης, απαιτήσεις από ναυτικά ατυχήματα, πλειστηριασμούς πλοίων, κ.α.

Ακίνητα

Ακίνητα

Οι δικηγόροι μας έχουν την εξειδίκευση να χειριστούν ζητήματα σχετικά με το δίκαιο ακινήτων, όντες σε θέση να αντιμετωπίσουν επιτυχώς κάθε ζήτημα που σχετίζεται με την απόκτηση, την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας των εντολέων μας.

Τροχαία Ατυχήματα

Τροχαία Ατυχήματα

Το γραφείο μας, καταρτισμένο σε υποθέσεις διεκδίκησης αποζημιώσεων από τροχαίο ατύχημα, μπορεί να αναλάβει αποτελεσματικά το χειρισμό υποθέσεων τροχαίων ατυχημάτων

Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Το γραφείο μας διαθέτει εμπειρία στο Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας, αναλαμβάνοντας την κατοχύρωση πνευματικής ιδιοκτησίας σε βιβλία, τραγούδια, ποιήματα κ.λ.π.